SLAM! Housuh in de Pauzuh @ Thuisfissa (The Final Edition) | 13-06-2020

';

HOUSUH IN DE PAUZUH – Yes it’s true ! This lovely woman??? SHE’S BACK!
.
.
DIVINE kón gewoon niet ontbreken in onze laatste episode, deze vrouw heeft vorige keer bij ons een SET neergeknald waar je U tegen zegt. Een kettingreactie aan positieve reacties volgde en wat waren we blij. Niet alleen is zij TOP DJ, vocal artist, nee ze is ook producer, en heeft een paar rammers van platen gemaakt waaronder “Can you hear me”. Ze komt vaak voorbij op de SLAM FM! Mix marathon, en zij is samen met DJ Elaine verantwoordelijk voor Housuh in de pauzuh, iedere werkdag op SLAM!
.
.
Dacht je dat dat het was? Nee hoor want naast dat het een van de liefste DJ’s is die wij ooit ontmoet hebben, zingt ze ook nog eens de sterren van de hemel, en ook nog tijdens haar DJ set, een mc heeft zij dan ook zéker niet nodig, wel haar Housuh in de PAUZUH DJ Elaine, want samen breken zij de tent volledig af! Thuisfissa, get ready for HOUSUH in DE PAUZUH!
.
.
#delaatste #thuisfissa #housuhindepauzuh #house #slam #slammixmarathon #canyouhearme #divine #djelaine #thuisfeest #huisfeest #homeparty #zaterdag #corona #coronadorst #bacorona #finaledition

Minder weergeven
Share: